Lyme test
Een uitgebreide Lyme test kan uitsluitsel geven na een tekenbeet. Wanneer u vermoedt dat u deze infectieziekte heeft, wordt er eerst gekeken of u de bekende rode kring (erythema migrans) heeft of gehad heeft. Is dat het geval, dan wordt direct antibiotica voorgeschreven. Alleen krijgen niet alle patiënten met Lyme een rode kring. Een Lyme test kan in zo’n geval uitkomst bieden.
Geen rode kring? Wel kans op de ziekte van Lyme
Het herkennen van de ziekte van Lyme is lastig wanneer de rode kring niet aanwezig is. Meestal wordt er dan op ziekteverschijnselen gewacht, zoals griepachtige klachten. Als er klachten optreden, wordt er vaak een antistoftest uitgevoerd. Innatoss biedt deze aan in de vorm van het LymePaspoort.
Waar kan ik bloed laten afnemen?
Regelmatig gebeten? Dan vaker testen op Lyme
Heeft u regelmatig een tekenbeet? Dan kan het zijn dat u al antistoffen in uw bloed heeft. Hierdoor kan de diagnose van een nieuwe Lyme-infectie belemmerd worden. Dankzij het LymePaspoort heeft u zicht op u de hoeveelheid antistoffen in uw bloed. Deze Lyme test bestaat uit een nulmeting, waarbij de basiswaarden van uw antistoffen worden vastgesteld. Deze waarden worden in uw LymePaspoort genoteerd. Bij een volgende test worden uw antistoffen met deze nulmeting vergeleken. Met een LymePasoort als basis, kan een actieve infectie snel opgespoord en behandeld worden. Lees meer over het LymePaspoort.
Voordelen van het LymePaspoort:
- Voor de natuurliefhebber die goed voorbereid het groen in gaat.
- Jaarlijkse controle om snel een infectie op te sporen.
- Ook direct na een tekenbeet inzetbaar.
- Zo’n compleet mogelijk beeld van de antistoffen tegen Lyme.
- Uitgevoerd door dé expert in diagnostiek.
- Gebruik van gevalideerde testen met CE keurmerk.
- Hogere gevoeligheid door meerdere testen
- Met deze methode wordt vaker een Lyme-infectie gevonden dan met de huidige standaarddiagnostiek.